Stresshjälpen Solo

Känner du dig stressad? Du är inte ensam — men det finns lösningar. I Stresshjälpen Solo får du lära dig effektiva verktyg för att bättre hantera din stress. 

Om Stresshjälpen Solo
Stresshjälpen Solo är nerkortat och anpassat för att användas som ren självhjälp, alltså utan kontakt med psykolog. Programmet ger dig handfasta verktyg och metoder, grundade i Kognitiv Beteendeterapi (KBT) och Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Genom text, film och övningar guidas du i fem steg:

 1. Upptäck din stress
 2. Lär dig närvaro
 3. Utforska dina värderingar
 4. Ta kontroll över din tid
 5. Sammanfattning och målsättning

För vem?

Programmet vänder sig till dig som känner av stressens negativa konsekvenser i din vardag. Kanske har du svårt att komma ned i varv, få till återhämtning, har sömnproblem och brottas med att få ditt schema att gå ihop?

Programmet är ett självhjälpsprogram och är till för dig som lider av begynnande stressproblematik men inte upplever behovet av traditionell behandling.

Stresshjälpen Solo kan även erbjudas om du som arbetsgivare vill sätta in en preventiv insats för dina medarbetare. Hör gärna av er till jacqueline.levi@psykologpartners.se för att diskutera ett upplägg för detta.

Så fungerar det

Allt material finns tillgängligt online i vår plattform och du har tillgång till programmet i tre månader. För bäst resultat, tillägna en vecka per avsnitt. 

Ett program med vetenskaplig grund
Stresshjälpen Solo är en omarbetning av Stresshjälpen, vårt behandlingsprogram som använts i över ett decennium. Stresshjälpen har utvärderats i två randomiserade kontrollerade studier. Forskningen visar att Stresshjälpen effektivt kan minska stressymtom. I vår senaste utvärdering framkom det att 95% av deltagarna skulle rekommendera programmet till en vän med liknande problematik.


 

Bra att veta

 • Priset är 750 kronor för tre månaders tillgång.
 • Ångerrätt gäller ej då hela programmet är tillgängligt vid din första inloggning.
 • Du jobbar med materialet på egen hand. Om du önskar vägledning i ditt arbete är det bättre att boka tid för bedömningssamtal och diskutera den bästa lösningen för dig.
 • Har du frågor? Kontakta oss på jacqueline.levi@psykologpartners.se innan du genomför ditt köp.

Beställning

Fyll i formuläret för att beställa Stresshjälpen Solo. Efter att du har fyllt i dina uppgifter, vänligen genomför din betalning via Swish till nummer 1231503390 (750 kronor). Ditt konto skapas manuellt (inom 48 timmar) efter att betalningen har registrerats.

Inloggningsuppgifter kommer att skickas till din e-postadress. Vi kommer att skicka en sms-kod till ditt mobilnummer vid varje inloggning. Du kan önska valfritt användarnamn, exempelvis förnamn_efternamn eller något mer anonymt om du så önskar.


  Vi värdesätter din integritet och skyddar dina uppgifter. De används endast för detta köp och för att upprätta ditt konto.